Första dagen på jobbet

Jajjemen! Idag var första dagen på jobbet efter två veckors semester. Trist att semestern är slut för denna gången men samtidigt rätt skönt att komma tillbaka till lite rutiner och vardagssysslor. Men, det såg ut som om det inte var någon som ens hade funderat på vad det är jag pysslar med på jobbet medans jag var ledig. Riktigt tråkigt att komma tillbaka till kaos på min avdelning när resten var så fint… Menmen nu ska det bli ordning på stället igen!

Igår tog jag mig en tur till Panduro för att shoppa loss lite så när jag kom hem satte jag mig och började göra makramearmband och jag fastnade nog lite… Har gjort 7 stycken redan :) testar mig fram till lite olika varianter och håller tummarna för att det ska bli bra typ :P

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>