Refugees welcome to Gothenburg

Nu var de väldigt längesedan jag skrev här igen. Dåligt av mig, jag vet men ibland blir det så att livet kommer emellan helt enkelt.

Idag är ju det där med flyktingkrisen så uttjatat och folk orkar helt enkelt inte läsa mer om det men det är fortfarande en viktig sak att diskutera och göra något åt.

Idag drog jag ett strå till stacken och gjorde något som jag kunde göra på hemmaplan för att hjälpa ankommande flyktingar och ge dom ett varmt bemötande!

Idag stod jag på stationen här i Göteborg och delade ut mat och kläder till nyanlända flyktingar i 7 timmar! Mycket känslor vart det men så skönt att äntligen faktiskt kunna göra något för att hjälpa istället för att bara sitta hemma och bli frustrerad över situationen!

Har redan bokat in 2 pass till denna veckan! Nu ska jag bearbeta lite intryck och känslor innan jag kryper ner i sängen och tackar gudarna några extra gånger för att jag har ett hem, en säng att sova i, mat på bordet och bor i ett land där jag inte behöver fundera på att fly.

Och kom ihåg, ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>