Frustration!

Idag när jag sitter och läser en massa kommentarer som är skrivna för att hedra en person som har gått bort i cancer så är det en, som själv har cancer, som får totalt psykbryt för att någon skrev att hon hade förlorat kampen mot cancern.

Usch nu sitter jag och skriver en massa som jag suddar och sedan skriver igen för att sedan sudda, jag blev riktigt irriterad och upprörd tack vare den kommentaren men nu i efterhand känner jag att jag kanske inte ska skriva så mycket om de.

Hon förlorade kampen, det var cancern som vann efter flera års kämpande och det handlade aldrig om att hon gav upp.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med Robin och vänta på att onlinepizza dyker upp med indiskt. Han är äntligen hemma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>