Paket!

Robin beställde garn från www.bautawitch.se till mig innan han åkte iväg till LA. Det kom idag och jag måste säga att Catania är ett jättefint garn! Sån lyster och väldigt lätt att virka i! Fick även nya virknålar med lite mer ergonomiska handtag så jag förhoppningsvis inte får lika ont i handen när jag virkar.

Tycker att Robin kan komma hem nu, börjar bli väldigt ensamt här hemma. Speciellt när det är dags att sova. Dessutom har det varit obehagligt att vara ensam hemma ikväll. Titt som tätt låter det som att det är något som trillar i golvet så jag måste gå och kolla men har inte sett något. Usch! Tur att syrran kommer hit på fredag i alla fall så jag slipper vara ensam :)

Nu ska jag fortsätta virka lite och titta på CSI Miami en stund innan det är dags att sova :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>