Första dagen på jobbet

Jajjemen! Idag var första dagen på jobbet efter två veckors semester. Trist att semestern är slut för denna gången men samtidigt rätt skönt att komma tillbaka till lite rutiner och vardagssysslor. Men, det såg ut som om det inte var någon som ens hade funderat på vad det är jag pysslar med på jobbet medans jag var ledig. Riktigt tråkigt att komma tillbaka till kaos på min avdelning när resten var så fint… Menmen nu ska det bli ordning på stället igen!

Igår tog jag mig en tur till Panduro för att shoppa loss lite så när jag kom hem satte jag mig och började göra makramearmband och jag fastnade nog lite… Har gjort 7 stycken redan :) testar mig fram till lite olika varianter och håller tummarna för att det ska bli bra typ :P

 

Cicero.

Ett ställe på Linnégatan som ser rätt exklusivt ut utifrån men känns lite mer Svensson där inne. Möts av en skylt i trappen om att man ska invänta bordsplacering men när det kommer någon så pekar hon åt de ena hållet och sedan försvinner hon in åt ett annat håll. Det är väldigt hög ljudvolym och en del av kabeldragningen påminner om den på Dreamhack. Borden är kladdiga likaså är fönsterna och fläckar på filtarna. Det kommer personal springandes hela tiden för att ta våran beställning men vi hade knappt börjat kolla på menyn. När vi väl va klara att beställa va de 7:e gången dom kom och frågade om vi var klara att beställa. Efter detta var det jättesvårt att få personalens uppmärksamhet.

Men, trots allt de negativa så var maten helt underbar! Så god! Så mycket smaker!

Så jag har svårt att bestämma mig, tyckte jag om stället? Skulle jag rekommendera det till någon? Inte till vem som helst i alla fall. Om det är någon som inte bryr sig speciellt mycket om servicen och själva stället så helt klart! men för min egna del är servicen och fräschheten lika viktig som maten.

Så vad ger jag dom för betyg?

Service: 2/5

Mat: 5/5

Datorsemester!

Det har varit riktigt skönt att ta en datorsemester! Visst har jag facebookat via telefonen och lite sånt men inte speciellt mycket om man jämför med hur det brukar vara.

Så idag då har jag varit en snäll dotter. Först studsade jag ut och lastade massa ved i skottkärran och körde upp till vedboden. Sedan ställde jag mig och högg mer ved (ajajaj träningsvärk!) och efter det klippte jag gräset.

Sedan blev det en tur till mormor där det först åts smörgåstårta. Lite senare grillades det och efter det blev det tårta. Fick med mig lite rabarber därifrån också och farmors gamla saftmaja så nu ska det göras saft! :D

Men nu ska jag gosa in mig i Robins famn och mysa lite :)