Megaloppis

I majorna! Super mys, massa glada personer, sjukt mycket som säljs, toppenväder, så jäkla nice!

Det var fullt upp på jobbet precis hela tiden, två kassor öppna hela tiden, tomt i hyllorna, slut på kontanter och två köer genom hela butiken!

Men det var egentligen inte det jag ville berätta om. Jag och syrran stod på loppisen, eller ja, hon gjorde. Jag var ju tvungen att jobba efter ett tag. Varenda krona vi fick in idag hamnade direkt i volontärskassan. Även om vi inte fick in sådär jättemycket så fick vi in ganska mycket mer än vi trodde att vi skulle få :)

Morsdag!

Idag blir det ingen vila inte! Jag och syrran ska ta oss till megaloppisen i Majorna och försöka få lite av både de ena och de andra sålt så vi får ihop lite till våran volontärresa. Varenda krona vi får in idag går oavkortat till den :) så håll tummarna för oss!

Igår var det världens stressdag på jobbet. Vi ville ju få allt tiptop då de kommer bli rätt så jäkla mycket folk idag så man kommer inte hinna göra så mycket mer än att sitta i kassan.

Idag! :D

Kommer Robin äntligen hem! Hoppas jag i alla fall för de där med flyg verkar inte stå på våran sida idag.

12:20 London LHR SCANDINAVIAN SAS Beräknas 13:50
Hoppas verkligen att han hinner hem innan det är dags för mig att åka till jobbet, jag vill ju kramas!
Fast ja undrar lite hur tusan jag ska orka jobba stängning idag, vaknade vid 8 av att rörläggaren ringde och sa att han var på väg, så det var bara till att leta reda på kläder och ta sig upp. Fast jag förstår inte varför hantverkare aldrig kan återställa efter sig så det ser ungefär likadant ut när de går som de gjorde när de kom. Irriterande!
Har i alla fall haft en mysmorgon, skuttat runt i pyjamas och gottat mig i solen nästan hela förmiddagen fast det börjar nog bli dags att ta tag i lite fix här hemma eller i alla fall att fixa till mig själv.

Gårdagen

Det var en riktig sovadag för min del. Vaknade, gick upp och la mig i soffan, somnade, vaknade och förflyttade mig till sängen igen och sov vidare, vaknade och tog ett bad, gick och la mig i sängen och somnade igen.

Den där jäkla migränen alltså, jag kunde inte äta och jag orkade inte göra något samtidigt som jag var sällskapssjuk.

Shoppingdag!

Idag har visakortet gått varmt! Uh, jag vågar nog inte logga in på internetbanken och kolla vad dagens kalas kostade. Fast det var vettiga saker jag shoppade, det mesta i alla fall.

Träningsskor, sportbh, träningsbyxor som jag trivs i och inlägg till skorna så jag studsar fram! :) Ska se om jag kan fixa till ett kort på det sen.

Men det har inte bara varit shopping och nöje idag. Jag har vart lite duktig och vart ute och gått en del även om det regnade. Det var riktigt skönt fast nu har jag sjukt ont i mina stackars vader.

Stegräknaren hamnade på 18674 steg och 12 trappor. :)

Men nu ska jag pyssla vidare så jag hinner klart tills på söndag!

Soffläge igen…

Och innan idag kändes det som att jag inte borde tagit mig upp härifrån överhuvudtaget idag!

Det där med promenad gick lite sisådär, jag gick i alla fall till frölunda torg. Där åt jag sushi och köpte mig en latte att ta med. Den va så jäkla varm så jag kunde inte ens hålla normalt i muggen och servetterna var slut så jag kunde inte få några att ha emellan. Menmen stressade iväg lite försiktigt mot spårvagnen och ställde mig ute i solen som tittade fram typ 3 sekunder. Tror ni inte att de kom en jävel springandes i trappan som drog i väskan i armbågen på mig och splash! Latte över halva mig! *suck* och inte ens ett ursäkta fick man…

Jobbet var i alla fall helt okej även om de va sjukt mycket att göra! Riktigt många kunder som var inne och handlade så jag satt i kassan hela arbetspasset idag.

Näe, nu ska jag springa ner och titta till maten och försöka få i mig lite av den så jag inte blir på ännu sämre humör!

 

 

Slapparmorgon!

Råkade komma i säng ganska sent igår och vaknade ganska tidigt imorses och kunde inte somna om. Så jag har ju inte orkat göra allt för mycket idag. Det har mest varit mys i soffan och vattenmelon till frukost/lunch! :D

Dagens planer är att komma ut och gå en sväng och få lite mat i magen innan det är dags att röra sig mot jobbet. Så hoppas vi att syrran piggnar till också så hon orkar komma hit ikväll så jag slipper vara ensam resten av veckan.

Allt har en början…

Precis! Mitt mål med det här är ju att komma iväg på en volontärresa och vägen dit är inte den enklaste om man inte har en halv förmögenhet som ligger och skräpar någonstans.

Fast den här bloggen kommer inte bara handla om såntdär utan även min vardag, tankar, upplevelser och speciella händelser, för det är ju precis det som är vägen till min volontärresa!